Om os

BestOutlet er en webshop hvor vi har vi samlet udgået varer eller restpartier fra nogle af de brands som vi forhandler i BestPromotion som står bag BestOutlet.

Nedenstående kan du læse mere omkring BestPromotion.

BESTPROMOTION

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT BLIVE SET?
BestPromotion har mere end 25 års erfaring i at hjælpe danske virksomheder med at brande deres virksomhed gennem profiltøj, sportstøj, merchandise, reklamegaver og firmagaver. En opgave vi tager alvorligt. For vi ved hvor stor værdi produkterne kan skabe, og hvor negativt de kan virke, hvis kvaliteten ikke er god nok. Derfor arbejder vi sammen med en række leverandører over hele verden. Leverandører, som er nøje udvalgt gennem de seneste 25 år. På den måde sikrer vi, at du får profilbeklædning, firmagaver og reklamegaver af høj kvalitet til aftalt pris og i rette tid. Hver gang.

Solid rådgivning og unikke løsninger
Vi tænker længere end blot produkter til reklame og promotion. Vi er på forkant med udviklingen og rådgiver om de bedste løsninger. Vi ved hvad der fungerer, og hvad dine kunder sætter pris på. Hvis du tilbyder de samme reklamegaver som alle andre på fx en messe, bliver din reklamegave hurtigt uinteressant. Måske tænker du en nøglering. Vi tænker på en af de nyeste gadgets, der ofte kan leveres til samme pris og som er langt mere oppe i tiden. Vi kommer også gerne med ideer til din virksomhed, så kunderne får en unik oplevelse. Fx ved at tænke hele familien ind i kundeoplevelsen. Det kan være ved at skabe et legehjørne hos en bilforhandler - naturligvis med logo på legetøjet - så børnene er beskæftiget, mens mor og far kigger på biler. Det skaber rolige børn og glade kunder - og giver dig en bedre forretning.

Reklamegaver, firmagaver og profilbeklædning
Vi leverer alle former for traditionelle reklamegaver og firmagaver. Fra dyrere designprodukter som Alfi, Sagaform og KitchenAid til mindre gadgets som keyhangers, kuglepenne, usb stik, powerbanks, termokrus og huskeblokke. Vi leverer også gaveæsker med fx vin, øl, nødder og chokolade. Og hvis du har et ønske, som vi ikke umiddelbart har på lager, så finder vi også en løsning på det. Det kan lade sig gøre, fordi vi har et stort kendskab til branchen og samarbejder med nøgleleverandører, der kan levere alt muligt - og umuligt. Også når det gælder profilbeklædning er listen lang af kendte brands som J. Harvest & Frost, Cutter & Buck, Craft, Projob samt mange andre stærke brands. Vi hjælper med alt inden for skjorter, habitjakker, termojakker, kasketter, strømper og t-shirts og det er blot nogle af de typer profilbeklædning, vi leverer. Tøjet bliver udstyret med dit logo eller efter ønske til tryk - i stort format eller helt diskret. Præcis som du ønsker. Tøjet er af god kvalitet - også de mere billige t-shirts, som vi leverer.

Bæredygtige produkter
Vi har fokus på at levere bæredygtige produkter, som vi kan tilbyde, hvis I ønsker at understøtte jeres grønne profil med reklame- og promotionprodukter, som er fremstillet bæredygtigt. Vi har et bredt udvalg af netop bæredygtige produkter i vores showroom i Charlottenlund.

Vil du høre mere?
Så send en mail eller giv os et ring. Vi kigger gerne ud til et uforpligtende møde. Du er også velkommen i vores showroom, hvor vi har et bredt udvalg af reklamegaver, profiltøj og firmagaver.

Se mere på www.bestpromotion.dk